Δραστηριότητες 2018

28/1/2018, 12η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach Hotel στην Λεμεσό έγινε η 12η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Μέλη του club απόλαυσαν τις ανέσεις του ξενοδοχείου από το προηγούμενο βράδυ αφού διανυκτέρευσαν εκεί. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ένα καινούριο BMW Χ3 που ευγενικά δάνησε η εταιρία Char. Pilakoutas Ltd για να μπορέσουν τα μέλη μας να θαυμάσουν από κοντά.

Όλα τα μέλη μαζεύτηκαν γύρω στις 11:00 και μετά τον καφέ και τα γλυκά που πρόσφερε το club προχώρησαν στην συνέλευση. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2017, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2018. Έγινε αναφορά στην μείωση των εσόδων του club και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να αυξηθούν τα μέλη αλλά και για την εξεύρεση πόρων. Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.
Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.

24/4/2018, Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της νεολαίας μας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Αστυνομία Κύπρου, το BMW car club Cyprus διοργάνωσαν το σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας “ Η γνώση είναι ΑΣΦΑΛΕΙΑ” στο Πανεπιστήμιο Κύπρου την Τρίτη 24/04/2018. Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Χαράλαμπου Πετρίδη και υποστήριξαν η Χαρ. Πιλακούτας Λτδ και Cyta. Κληρώθηκαν πλούσια δώρα στους παρευρισκομένους και θα ακολούθησε μικρή δεξίωση.

1/7/2018, Πορεία Εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο Στέγης στην Κακοπετριά

Την Κυριακή 1/7/2018 το club μας διαργάνωσε Πορεία – Εκδρομή με προσκύνημα στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Στέγης στην Κακοπετριά το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Τα μέλη και οι οικογένειες τους απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή μέχρι το εκκλησάκι με τα αυτοκίνητα τους και μετά απόλαυσαν το μεσημεριανό φαγητό προσφορά απο το club.

30/9/2018, Beach Party 2018 (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 30/09/2018 οργανώσαμε το Beach Party μας σε μια πανέμορφη και ξεχωριστή παραλία στην Ακτή Κυβερνήτη. Τα 40 και πλέον μέλη που παρευρέθηκαν απόλαυσαν το μπάνιο τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Ακολούθως απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα προσφορά από το club μας στην Ταβέρνα Φάρος.

15/12/2018, Χριστουγενιάτικο Δείπνο 2018 (φωτογραφίες)

Πιστοί στην παράδοση του club μας και φέτος διοργανώσαμε ένα υπέροχο Χριστουγενιάτικο δείπνο. Στην ταβέρνα Το κουλτουριάρικο στην Μοσφιλωτή με εξαιρετικό φαγητό, τραγούδι και χορό τα μέλη πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Το Club μας πρόσφερε στα μέλη μας και στις οικογένειες τους ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα με πλούσιο μεζέ και ζωντανή μουσική.