Δραστηριότητες 2018

28/1/2018, 12η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach Hotel στην Λεμεσό έγινε η 12η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Μέλη του club απόλαυσαν τις ανέσεις του ξενοδοχείου από το προηγούμενο βράδυ αφού διανυκτέρευσαν εκεί. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ένα καινούριο BMW Χ3 που ευγενικά δάνησε η εταιρία Char. Pilakoutas Ltd για να μπορέσουν τα μέλη μας να θαυμάσουν από κοντά.

Όλα τα μέλη μαζεύτηκαν γύρω στις 11:00 και μετά τον καφέ και τα γλυκά που πρόσφερε το club προχώρησαν στην συνέλευση. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2017, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2018. Έγινε αναφορά στην μείωση των εσόδων του club και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να αυξηθούν τα μέλη αλλά και για την εξεύρεση πόρων. Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.
Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.