Δραστηριότητες 2007

17-18/11/2007, Burn Out Boyz Stuff Show (φωτογραφίες)

Το club συμμετείχε στην έκθεση αυτοκινήτου Boyz Stuff Show που διοργανώθηκε από το περιοδικό Burn Out στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης.

Σύνολο 15 εθελοντές βοήθησαν στο περίπτερο του club από τις 10:00 πμ μέχρι τις 11:00 μμ όπου 4 εντυπωσιακά αυτοκίνητα έκαναν τους περαστικούς να σταματούν και να τα φωτογραφήσουν. Το club κέρασε φαγητό και ποτά στους εθελοντές κατά τη διάρκεια των δυο ημερών της έκθεσης.

Στο περίπτερο του club υπήρχε laptop computer και projector όπου έδειχνε πέραν των 1000 φωτογραφιών από όλες τις δραστηριότητες που έχει διοργανώσει το club. Ένα δεύτερο computer παρουσίαζε video της νέας BMW Μ3 που δοκιμάστηκε στην πίστα των Μεγάρων στην Αθήνα.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονταν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο παιγνίδι BMW M3 Challenge. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης γράφτηκαν ως νέα μέλη αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

25/10/2007, BMW Roadshow 2007 (φωτογραφίες)

Ίσως την πιο φανταστική και άψογη δραστηριότητα όλης της χρονιάς απόλαυσαν 14 μέλη του Club που συμμετείχαν δωρεάν στο BMW Roadshow 2007 που διοργάνωσε η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ. Όλα άρχισαν από το showroom όπου η εταιρεία κέρασε στα μέλη πρωινό τσίμπημα και διάφορα ροφήματα.

Ακολούθησε σύντομη παρουσίαση από τους δυο Γερμανούς εκπαιδευτές, που ήρθαν από την BMW Γερμανίας, των διαφόρων πρωτοποριακών ηλεκτρονικών και μηχανολογικών συστημάτων, όπως xDrive, Active Steering, Dynamic Stability, Head-up Display, Runflat Technology, Efficient Dynamics, Night Vision, κλπ, που μπορεί κάποιος να απολαύσει στα νέα μοντέλα της BMW.

Ακολούθως τα μέλη οδήγησαν τα καινούργια αυτοκίνητα που πρόσφερε η εταιρεία, προς την πίστα Daytona στο Τσέρι. Εκεί για δυο ώρες τα μέλη οδήγησαν ο κάθε ένας 8 διαφορετικά μοντέλα (Series 1, Series 3 Sedan, Series 3 Coupe, Series 5) σε βενζινοκίνητη και πετρελαιοκίνητη έκδοση το κάθε ένα.

Με την καθοδήγηση των Γερμανών, στην πίστα έγιναν διάφορες ασκήσεις όπου ήταν εμφανές η βελτιωμένη οδική συμπεριφορά των διαφόρων αυτοκινήτων που είχαν εγκατεστημένα τα διάφορα προαναφερθέντα συστήματα.

Επίσης, κάνοντας διάφορες μανούβρες στην πίστα, οι Γερμανοί εκπαιδευτές έκαναν επίδειξη της σταθερότητας στο οδήγημα που έχει ένα Series 7 καθώς και την αξιοπιστία των ελαστικών Runflat (χωρίς καθόλου αέρα μέσα!) σε ένα Series 1. Στο τέλος τα μέλη οδήγησαν σε όλο το μήκος της πίστας όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ελεύθερα τα αυτοκίνητα έτσι ώστε να διαπιστώσουν την ποιότητα και ασφάλεια που παρέχει η BMW.

Κατά το μεσημέρι τα μέλη οδήγησαν τα αυτοκίνητα πίσω στο showroom όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και απόψεις τους κατά τη διάρκεια μεσημεριανού catering που πρόσφερε η εταιρεία.

14/10/2007, Ράλλυ Κυνήγι Θησαυρού – Ραδιομαραθώνιος 2007 (φωτογραφίες)

Με 6 αυτοκίνητα (18 άτομα) το club μας συμμετείχε στην εκδήλωση Ράλλυ Κυνήγι Θησαυρού που διοργανώθηκε από την Λαϊκή Τράπεζα στα πλαίσια του Ραδιομαραθώνιου 2007. Τα συνολικά έσοδα από το Ράλλυ ήταν £2305.

Στο Ράλλυ έλαβαν μέρος συνολικά 44 αυτοκίνητα όπου διένυσαν μια απόσταση 20 χιλιομέτρων απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις κλειδιά κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Στο τέλος της εκδήλωσης το club κέρασε στα άτομα που έλαβαν μέρος μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο Nando’s.

30/9/2007, Εκδρομή στη Κακοπετριά (φωτογραφίες)

Οργανώθηκε πορεία από την Λεμεσό προς την Κακοπετριά με συμμετοχή 65 αυτοκινήτων και 150 ατόμων. Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου κάλυψε τηλεοπτικά την εκδρομή με ρεπορτάζ από τον χώρο στάθμευσης του Εναερίου στη Λεμεσό. Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή «Μηχανοκίνητος Αθλητισμός».

Το Συμβούλιο Βελτιώσεως Κακοπετριάς παραχώρησε στα μέλη του club τον κλειστό χώρο στάθμευσης του σχολείου πίσω από την κεντρική πλατεία. Το μεσημέρι τα μέλη έφαγαν πλούσιο μπουφέ στο κέντρο Ρωμιός. Το club πλήρωσε το φαγητό για όλα τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Ακολούθως τα μέλη απόλαυσαν τον καφέ τους σε διάφορα café της Κακοπετριάς. Επίσης, αρκετοί έκαναν τον περίπατο τους στο χωριό και ειδικά στα στενά παραδοσιακά δρομάκια και απόλαυσαν τη θέα του τρεχούμενου νερού του ποταμού.

22-24/6/2007, Ξενοδοχείο Callisto Holiday Village στην Αγία Νάπα (φωτογραφίες)

Σύνολο 60 άτομα πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο στην Αγία Νάπα στο ξενοδοχείο Callisto Holiday Village. Το club πλήρωσε το κόστος διαμονής για όλους για την Παρασκευή νύχτα. Η διαμονή συμπεριλάμβανε πρόγευμα και ένα φαγητό.

Πέραν του φανταστικού χώρου και της πισίνας του ξενοδοχείου που έμοιαζε με Ελληνικά νησιά, κατά τη διάρκεια του τριήμερου τα μέλη επισκεφτήκαν διάφορα μέρη όπως το λιμανάκι της Αγίας Νάπας, το Ιαπωνικό εστιατόριο Supporo, το Pepper Cafe, το Chameleon Club και το Piatsa Club. Επίσης, κάποιοι δοκίμασαν jet-ski και paragliding watersports μπροστά από την παραλία του ξενοδοχείου.

30/5/2007, Burn Out Πάρτυ (φωτογραφίες)

Αρκετά μέλη του club παραβρέθηκαν στο πάρτυ γενεθλίων του περιοδικού Burn Out, που έγινε στην πίστα Daytona Raceway στο Τσέρι. Το club παρουσίασε το εντυπωσιακό BMW 850 CSi του μέλους μας Παύλου Πηλακούτα.

Επίσης, ένα άλλο μέλος του club, ο Πάμπος Φωκά, εκπροσώπησε το club μας σε αγώνα καρτ όπου συμμετείχαν οδηγοί από όλα τα clubs αυτοκινήτων. Συγχαρητήρια στον Πάμπο για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

22/4/2007, Πρωτάθλημα Go-Karts (φωτογραφίες)

Στη πίστα Daytona Raceway στο Τσέρι διοργανώθηκε πρωτάθλημα go-karts (37 γύροι σε 4 φάσεις: 6+6+10+15) με συμμετοχή 20 οδηγών. Παραβρέθηκαν 60 άτομα. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το club κέρασε φαγητό και ποτό στα μέλη.

Επίσης, το club πρόσφερε κύπελλα στους 3 καλύτερους οδηγούς καθώς και σε 3 μικρά παιδιά. Πάνω στα κύπελλα, που ήταν σε σχήμα go-kart, υπήρχε επιγραφή με το έμβλημα και όνομα του club, ημερομηνία, καθώς και η θέση κατάταξης.

11/2/2007, 1η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Η 1η Γενική Συνέλευση του club πραγματοποιήθηκε στο Cyprus College (European University Cyprus) στη Λευκωσία με συμμετοχή 70 ατόμων. Το club κέρασε σε όλους που παραβρέθηκαν, πίτσες και αναψυκτικά.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, όλα τα αυτοκίνητα πέρασαν από τη Λεωφόρο Μακαρίου και κατέληξαν στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το Mondo Café, όπου στάθμευσαν όλα μαζί σε περιφραγμένο χώρο. Το club πλήρωσε για όλους το κόστος στάθμευσης καθώς και όλα τα ποτά στο Mondo Café.