Δραστηριότητες 2008

8-9/11/2008, Burn Out Boyz Stuff Show (φωτογραφίες)

Το club συμμετείχε στην έκθεση αυτοκινήτου Boyz Stuff Show που διοργανώθηκε από το περιοδικό Burn Out στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης. Σύνολο 6 εντυπωσιακά αυτοκίνητα έκαναν τους περαστικούς να σταματούν και να τα φωτογραφήσουν.

Σύνολο 23 εθελοντές βοήθησαν στο περίπτερο του club από τις 10:00 πμ μέχρι τις 11:00 μμ και τις δυο μέρες. Το club κέρασε φαγητό και ποτά στους εθελοντές κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Επίσης, το περίπτερο του club επισκέφτηκαν αρκετά από τα υφιστάμενα μέλη καθώς και γράφτηκαν ως νέα μέλη αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Στο περίπτερο του club υπήρχαν 2 LCD τηλεοράσεις που έδειχναν φωτογραφίες από όλες τις δραστηριότητες που έχει διοργανώσει το club κατά το 2008 καθώς και διάφορα video με BMW.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετούς να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στο παιγνίδι BMW M3 Challenge σε μια 3η LCD τηλεόραση που ήταν ενωμένη με computer που διέθετε ειδικούς μοχλούς οδήγησης.

2/11/2008, Εκδρομή στο λιμανάκι Κάτω Πάφου (φωτογραφίες)

Σε άψογες καιρικές συνθήκες διοργανώθηκε εκδρομή 44 αυτοκινήτων (124 ατόμων) από τη Λεμεσό προς το λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Το club μας εξασφάλισε σχετική άδεια χρήσης του χώρου στάθμευσης του Εναερίου από το Δήμο Λεμεσού καθώς και του χώρου στάθμευσης στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου από το Δήμο Πάφου. Επίσης, για πρώτη φορά εξασφαλίστηκε η συμπαράσταση της Αστυνομίας, μετά από έγκριση του Αρχηγού Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού.

Δυο περιπολικά συνόδεψαν την πομπή των αυτοκινήτων από τη Λεμεσό προς τη Πάφο. Στο χώρο στάθμευσης στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου, υπήρχαν φρουροί της Group 4 όπου πρόσεχαν τα αυτοκίνητα καθώς τα μέλη απολάμβαναν ψαρομεζέδες στο εστιατόριο Pelican και ακολούθως τον καφέ τους στα cafe της περιοχής.

5-9/10/2008, BMW Roadshow 2008 (φωτογραφίες)

Διπλάσια ζήτηση είχε το BMW Roadshow 2008, που διοργάνωσε η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Συνολικά 35 μέλη εκπαιδεύτηκαν φέτος. Τα events έγιναν στη Λεμεσό (χώρος στάθμευσης Εναερίου) και στη Λευκωσία (πίστα Daytona).

Η εταιρεία κέρασε στα μέλη πρωινό τσίμπημα και διάφορα ροφήματα. Ακολούθησε σύντομη παρουσίαση από εκπρόσωπο της Αστυνομίας σχετικά με την οδική ασφάλεια. Μετά έγινε παρουσίαση από τους Γερμανούς εκπαιδευτές, όπου παρουσίασαν διάφορα πρωτοποριακά ηλεκτρονικά και μηχανολογικά συστήματα των νέων μοντέλων.

Ακολούθως τα μέλη οδήγησαν τα καινούργια αυτοκίνητα που πρόσφερε η εταιρεία, προς τους χώρους διεξαγωγής της εκπαίδευσης. Εκεί για δυο ώρες τα μέλη οδήγησαν διαφορετικά μοντέλα, βλέποντας τις διαφορές τους. Με την καθοδήγηση των Γερμανών στην πίστα έγιναν διάφορες ασκήσεις και μανούβρες.

Κατά το μεσημέρι τα μέλη οδήγησαν τα αυτοκίνητα πίσω στο showroom όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και απόψεις τους κατά τη διάρκεια μεσημεριανού catering που πρόσφερε η εταιρεία.

26/7/2008, Governor’s Beach Party (φωτογραφίες)

Διοργανώθηκε beach party στο Governor’s Βeach κάτω από το κέντρο Κάλυμνος. Η προσέλευση του κόσμου άρχισε γύρω στις 6:30μμ και κράτησε μέχρι τις 1:30πμ, όπου έφυγαν και οι τελευταίοι.

Τα περίπου 100 άτομα που παραβρέθηκαν έφαγαν και ήπιαν δωρεάν. Υπήρχαν φυσικά πίτσες, παγωμένο Shark με Vodka (προσφορά της Photos Photiades Distributors) και Coca Cola (προσφορά της Lanitis Bros). Ευχαριστούμε τις δυο εταιρείες για τις προσφορές τους.

Αρκετά μέλη χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής που έπαιξε ο DJ Κώστας, μέλος του BMW Club. Κάποιοι έπαιξαν volley και άλλοι έκαναν το νυκτερινό τους μπάνιο. Γενικά ήταν μια καλή ευκαιρία για κουβέντα και πολύ πλάκα με την παρέα.

27-29/6/2008, Ξενοδοχείο Olympic Lagoon στην Αγία Νάπα (φωτογραφίες)

Σύνολο 50 άτομα πέρασαν ένα όμορφο τριήμερο στην Αγία Νάπα στο ξενοδοχείο Olympic Lagoon. Το club πλήρωσε μέρος του κόστος διαμονής για τους ενήλικες καθώς και όλο το κόστους διαμονής για τα παιδιά.

Τα μέλη απόλαυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου, τις τεράστιες πισίνες, το pool bar, το γήπεδο ποδοσφαίρου, τα γήπεδα τένις, κτλ). Κατά τη διάρκεια του τριήμερου τα μέλη έφαγαν ψάρι σε ψαροταβέρνα στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας την Παρασκευή βράδυ και μεξικάνικα στο Los Bandidos το Σάββατο βράδυ.

28/5/2008, Burn Out Πάρτυ (φωτογραφίες)

Αρκετά μέλη του club παραβρέθηκαν στο πάρτυ γενεθλίων του περιοδικού Burn Out, που έγινε στην πίστα Daytona Raceway στο Τσέρι. Το club παρουσίασε το drift αυτοκίνητο του μέλους μας Πάμπου Χαραλάμπους.

Επίσης, ένα άλλο μέλος του club, ο Σταύρος Φράνγου, εκπροσώπησε το club μας σε αγώνα καρτ όπου συμμετείχαν οδηγοί από όλα τα clubs αυτοκινήτων. Συγχαρητήρια στον Σταύρο για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

25/5/2008, Απογευματινός περίπατος στις Φοινικούδες (φωτογραφίες)

Τον απογευματινό τους περίπατο έκαναν περίπου 75 άτομα (41 αυτοκίνητα) στον παραλιακό δρόμο στις Φοινικούδες, στη Λάρνακα. Η όλη εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο και την Τροχαία Λάρνακας.

Η αστυνομία απέκοψε τον παραλιακό δρόμο από το μεσημέρι έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για παρκάρισμα μόνο στα αυτοκίνητα των μελών του club! Τα μέλη απόλαυσαν τον καφέ τους στο Evento Café όπου αρκετοί είδαν και τον αγώνα F1 στο Μονακό.

13/4/2008, BMW Drift Show & Πρωτάθλημα GoKarts (φωτογραφίες)

Το πρώτο BMW Drift Show διοργανώθηκε στην πίστα των GoKarts στη Δρομολαξιά, στη Λάρνακα. Το BMW Car Club Cyprus πλήρωσε όλο το κόστος της πίστας στα 6 μέλη του club, που συμμετείχαν με δικά τους ειδικά διαμορφωμένα drift cars, έτσι ώστε τα περίπου 200 άτομα που ήταν παρών να απολαύσουν ένα μοναδικό show.

Σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον και απόλυτα ασφαλισμένο για τους θεατές χώρο, οι 6 drifters τα έδωσαν όλα. Σπιναρίσματα στην πίστα, καπνό, μυρωδιά λάστιχου και η αδρεναλίνη στα ύψη. Το BMW Car Club Cyprus ευχαριστεί τα μέλη Πάμπο Χαραλάμπους, Αντρέα Ανδρέου, Πέτρο Ιωάννου, Ευάγγελο Ευαγγέλου, Χρυσοβαλάντη Ιωάννου, και Κυριάκο Σκάρου για το show.

Μετά το Drift Show, τα μέλη έφαγαν μεσημεριανό φαγητό. Ακολούθως διοργανώθηκε πρωτάθλημα gokarts με συνολικό χρόνο οδήγησης 30 λεπτών και συμμετοχή 17 οδηγών. Νικητής ήταν ο Πασχάλης Σταύρου.

10/3/2008, Εξόρμηση Καθαράς Δευτέρας (φωτογραφίες)

«Τη μούττη της Σαρακοστής» έκοψαν 32 άτομα του club, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, στο σπίτι του μέλους μας Πανίκου Στυλιανού στους Καπέδες. Η ωραία μέρα, η απίθανη θέα ανάμεσα στα δέντρα και η καλή παρέα βοήθησαν στο να περάσει μια αξέχαστη Καθαρά Δευτέρα. Στα παιδιά δόθηκε η ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να πετάξουν χαρταετούς. Το club κέρασε όλα τα σχετικά φαγητά και ποτά.

8/3/2008, Καρναβαλίστικος Χορός (φωτογραφίες)

Σε συνεργασία με τον Όμιλο Ωφελημάτων Lavris, διοργανώθηκε καρναβαλίστικος χορός στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis (4 αστέρων) στη Λεμεσό. Κάποια από τα μέλη διανυχτέρευσαν στο ξενοδοχείο.

Τα 36 άτομα που παραβρέθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, έφαγαν πλούσιο μπουφέ και χόρεψαν σε ρυθμούς latin. Σε διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης, 4 από τα μέλη του club κέρδισαν δώρα, όπως διαμονές σε ξενοδοχεία. Το club πλήρωσε όλο το κόστος για το φαγητό και τη διαμονή στο ξενοδοχείο για όλα τα παιδιά.

20/1/2008, 2η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Η 2η Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus έγινε στο European University Cyprus (πρώην Cyprus College). Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το Sigma και το LTV.

Ο κλειστός χώρος στάθμευσης του European University γέμισε με 52 αυτοκίνητα διαφόρων μοντέλων BMW. Τα 105 άτομα που παρευρέθησαν στο γεγονός απόλαυσαν μια μοναδική θέα πασαρέλας φανταστικών αυτοκινήτων. Η όλη εκδήλωση ήταν μια καλή ευκαιρία για γνωριμίες μεταξύ των μελών.

Η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ πρόσφερε ένα μικρό δώρο στο κάθε μέλος που ήταν εκεί. Στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας, με τον ηλιόλουστο καιρό σύμμαχο, τα μέλη, οι οικογένειες και φίλοι τους έφαγαν το μεσημέρι πίτσες και ποτά που κέρασε το club σε όλους τους παρευρισκομένους.

Εισαγωγή στη συνεδρία που ακολούθησε, έκανε ο Διευθυντής Marketing της εταιρείας Χαρ. Πηλακούτας Λτδ, κύριος Άντρος Σκαλιστής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως οι δραστηριότητες που είχαν γίνει το 2007, τα σχέδια του club για το 2008, ανάλυση των διαφόρων ωφελημάτων του club, κλπ. Στο τέλος έγινε κλήρωση δώρων.

Ακολούθησε πορεία των αυτοκινήτων προς την Λεωφόρο Μακαρίου και ακολούθως στάθμευση όλων των αυτοκινήτων σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Τα μέλη απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ στο café Pralina όπου και πάλι το club είχε κεράσει σε όλους τα ποτά.