Δραστηριότητες 2010

11/12/2010, Χριστουγεννιάτικος Χορός (φωτογραφίες)

Συνολικά 65 άτομα παρευρέθησαν στο Lordos Beach Hotel στην Λάρνακα για τον Χριστουγεννιάτικο Χορό του Club. Το Club κέρασε σε όλους πλούσιο Χριστουγεννιάτικο μπουφέ με συνοδεία μουσικής από DJ. Η συνάντηση αυτή ήταν μια ωραία ευκαιρία για κουβέντα με παλιά μέλη καθώς και γνωριμίας με νέα μέλη. Κάποια από τα μέλη διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο το βράδυ ενώ άλλοι επέστρεψαν πίσω.

11/9/2010, Ψαρομεζές στο Governor’s Beach (φωτογραφίες)

Συνολικά 30 άτομα απόλαυσαν πλούσιο ψαρομεζέ, που πρόσφερε σε όλους το BMW Club, στο κέντρο Φάρος στο Governor’s Beach. Κάποιοι προτίμησαν να κάνουν και το απογευματινό τους μπάνιο στην παραλία πριν το βραδινό φαγητό.

27-31/7/2010, Ταξίδι στη Γερμανία

Το CLUB μας πραγματοποίησε ένα ιστορικό ταξίδι εκεί που κτυπά δυνατά η καρδιά της BMW. Ένας στόχος που είχε τεθεί από της ιδρύσεως του Club έχει πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέσα σε ένα κλίμα άκρατου ενθουσιασμού 34 μέλη μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο ζωής.

Αρχίζοντας από την πρώτη μέρα με την άφιξη μας eίδαμε τα κεντρικά γραφεία της BMW (BMW Four-Cylinder) (φωτογραφίες). Ακολούθως ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της BMW (BMW Plant). Εκεί είδαμε χρήση της εκπληκτικής ρομποτικής τεχνολογίας, όπου 98% ενός BMW κατασκευάζεται από μηχανές που ελέγχονται από υπολογιστές. Δυστυχώς δεν έχουμε φωτογραφίες από το εργοστάσιο της BMW, για το λόγο ότι απαγορευόταν να βγάζουμε φωτογραφίες τα ρομπότ.

Τη δεύτερη μέρα πήγαμε στον κόσμο της BMW (BMW Welt) όπου ξεναγηθήκαμε σε ένα εντυπωσιακό πολυχώρο με εκθεσιακό χώρο αυτοκινήτων, καταστήματα προϊόντων BMW καθώς και τον απίστευτο χώρο παραγγελιών & παραδόσεων καινούργιων αυτοκινήτων. Εδώ παραγγέλλεις το αυτοκίνητο σου το πρωί, περνάς την ώρα σου στα διάφορα εκθέματα, απολαμβάνεις το φαγητό σου στο εστιατόριο και σε κάποια στιγμή προς το απόγευμα σε ενημερώνουν για να το παραλάβεις! (φωτογραφίες)

Μετά το BMW Welt, πήγαμε στο Κλασσικό Μουσείο BMW (BMW Classic Museum), το οποίο διευθύνει το international BMW Club. Εκεί απολαύσαμε μια τεράστια συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων παραγωγής καθώς και αγώνων, έξυπνα τοποθετημένων για να ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. (φωτογραφίες)

Την τρίτη μέρα είχαμε μια φανταστική επίσκεψη στο μουσείο της BMW όπου ανατρέξαμε στην ένδοξη ιστορία της εταιρίας και θαυμάσαμε τα εντυπωσιακά εκθέματα. Είδαμε αυτοκίνητα από όλες τις σειρές και χρονολογίες, καθώς και μια ματιά σε αυτοκίνητα του μέλλοντος. (φωτογραφίες)

Την τέταρτη μέρα είχαμε μια εξαιρετική ξενάγηση από Έλληνα ξεναγό στη πόλη του Μονάχου όπου είδαμε την πλήρη όψη της πόλης. (φωτογραφίες)
Το βράδυ τα μέλη του Club απόλαυσαν δείπνο και μπύρες στην ξακουστή μπυραρία HOFBRAUHAUSS του Μονάχου. (φωτογραφίες)

Την πέμπτη μέρα τα μέλη απόλαυσαν ψώνισμα στους εμπορικούς δρόμους του Μονάχου και πλέων όλα ήταν έτοιμα για την επιστροφή μας. (φωτογραφίες)

25/4/2010, Εκδρομή για Σούβλα (φωτογραφίες)

Στον πανέμορφο εκδρομικό χώρο της «Μάντρας του Καμπιού» στο δρόμο Μαχαιρά-Καμπιού πραγματοποιήθηκε ανοιξιάτικη εξόρμηση για σούβλα. Με την παρουσία 55 ατόμων και με μπόλικο φαγητό & ποτό που πρόσφερε το club, τα μέλη μας και οι οικογένειες τους διασκέδασαν με την ψυχή τους.

17/1/2010, 4η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Μακρής στη Κακοπετριά, έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Αρκετά μέλη έκαναν διανυκτέρευση το Σάββατο βράδυ στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι μαζεύτηκαν την Κυριακή το πρωί. Συνολικά παρευρέθηκαν 85 άτομα.

Μεταξύ άλλων, στην συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2009, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2010. Σημείο αναφοράς ήταν η παρουσίαση του πλάνου για το ταξίδι στην Γερμανία τον Αύγουστο του 2010. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων. Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους έφαγαν πλούσιο μπουφέ στο ξενοδοχείο, που ήταν μια προσφορά του club.