Δραστηριότητες 2011

15/10/2011, Φιλανθρωπική Εκδήλωση Go-Kart (φωτογραφίες)

Το BMW Club διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση με αγώνες GO KART στη πίστα του LUCKY STAR PARK στην Λάρνακα, για στήριξη του ιδρύματος «Αγία Σκέπη», το οποίο δραστηριοποιείτε στην απεξάρτηση ατόμων από εξαρτησιογόνες ουσίες καθώς και στην επανένταξη των ατόμων αυτών στο κοινωνικό σύνολο.

Ήταν μια υπέροχη και συναρπαστική εκδήλωση που άρχισε στις 4:30μμ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των περίπου 75 παρευρισκομένων μέχρι το τέλος. Αγωνίστηκαν 5 ομάδες (5 οδηγοί για κάθε ομάδα) που μπήκαν σε προκριματικούς γύρους και οι καλύτεροι κάθε γύρου πήγαν στον τελικό. Συμμετείχαν δυο ομάδες από το BMW Club, μια ομάδα από το MINI Club Cyprus, μια ομάδα από την «Αγία Σκέπη» και μια ομάδα από την Char. Pilakoutas Ltd.

Πρώτος αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Χατζηκωστής (MINI Club Cyprus) με δεύτερο τον Πάμπο Φωκά (BMW Club Cyprus) και τρίτο τον Ανδρέα Ανδρέου (BMW Club Cyprus).

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης μας, τις εταιρείες Φ. Φωτιάδης και Φούρνοι Ζορμπάς για την παροχή δωρεάν ροφημάτων και διαφόρων γλυκών αντίστοιχα, καθώς και την Char. Pilakoutas Ltd για την αθλοθέτηση.

29-31/7/2011, Ξενοδοχείο Pafian village στην Πάφο (φωτογραφίες)

Συνολικά 25 μέλη του club παρευρέθηκαν στο τριήμερο στο Ξενοδοχείο Pafian village στην Πάφο όπου πέρασαν υπέροχα στη μαγευτική άγρια ομορφιά της παραλίας στη Χλώρακα. Τα μέλη ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους την τεράστια πισίνα, τα πεντακάθαρα νερά της θάλασσας και γενικά τις ομορφιές της περιοχής. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου οργανώθηκε έξοδος των μελών για ψαρομεζέδες στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου το Σαββάτο βράδυ, όπου έκαναν και τον περίπατο τους.

19/6/2011, Εκδρομή στον Άγιο Νικόλαο Στέγης (φωτογραφίες)

Συνολικά 70 άτομα απόλαυσαν την ξενάγηση τους στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Στέγης στην Κακοπετριά, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Ακολούθησε μεσημεριανό φαγητό που κέρασε το club στο εστιατόριο Monde Christo.

15/4/2011, BMW X1 Drive Day (φωτογραφίες)

Στην πίστα Daytona Raceway στο Τσέρι, σε συνεργασία με την Χαρ. Πηλακούτας Λτδ, 30 και πλέον μέλη μας είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα οδηγώντας το εντυπωσιακό BMW X1 τόσο εντός της πίστας όσο και εκτός δρόμου.

Παράλληλα με την όλη εκδήλωση, το Club μας σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο ίδρυμα άρχισε τη Παγκύπρια του εκστρατεία για ενημέρωση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

3/4/2011, Απογευματινός περίπατος στη Λευκωσία (φωτογραφίες)

Παρόλο που ο καιρός ήταν βροχερός, τα μέλη του club απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ στο Coffee Beanery Café στο Madisons Μall στη Λευκωσία. Το club κέρασε τα ποτά στα 50 άτομα που παρευρέθησαν.

30/1/2011, 5η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Ως την τελευταία αποχαιρετιστήρια πορεία από τον ιδρυτή του Club, Σταύρο Χαραλάμπους, αυτοκίνητα από την Λευκωσία συμπορεύθηκαν με αυτοκίνητα από την Λάρνακα και ακολούθως προς Λεμεσό με κατεύθυνση την Πάφο.

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Golden Beach, έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Συνολικά παρευρέθηκαν 75 άτομα.Μεταξύ άλλων, στην συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2010, με έμφαση στο καλοκαιρινό ταξίδι στην Γερμανία, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2011.

Σημείο αναφοράς ήταν ο σύντομος αποχαιρετιστήριος λόγος του ιδρυτή του Club, κ. Χαραλάμπους. Εις ένδειξη της εκτίμησης προς τα μέλη που μπήκαν πρώτοι στο Club και παραμένουν ενεργοί στις δραστηριότητες του Club, με πρωτοβουλία του κ. Χαραλάμπους, δόθηκε ως δώρο στα μέλη αυτά ένα σακκάκι με το λογότυπο του Club. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση διαφόρων δώρων. Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους έφαγαν πλούσιο μπουφέ στο ξενοδοχείο, που ήταν μια προσφορά του club.