Δραστηριότητες 2012

16/12/2012, Απογευματινός περίπατος στη Λευκωσία (φωτογραφίες)

Πενήντα μέλη μας απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ στο Central Debenahms στην Λευκωσία σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα . Το club κέρασε τα ποτά στα μέλη που είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά και να περάσουν μαζί ένα ευχάριστο απόγευμα.

28/7 – 01/08/2012, Ταξίδι στη Γερμανία (φωτογραφίες)

Το CLUB μας πραγματοποίησε το δεύτερο του ταξίδι στην Γερμανία. Μια αξέχαστη εμπειρία για τα 20 μέλη μας που είχαν την τύχη και χαρά να επισκεφτούν και να νιώσουν από κοντά τον σφυγμό της αγαπημένης τους…BMW.

Το οδοιπορικό στην Γερμανία άρχισε τη Κυριακή με εκδρομή από το Μόναχο στο Salzburg όπου περάσαμε την μέρα μας διαβαίνοντας τα στενά δρομάκια της παλαιάς πόλης και επισκεπτόμενοι τα πιο σημαντικά μέρη. (φωτογραφίες)

Δευτέρα πρωί πήγαμε στο Κλασσικό Μουσείο της BMW (BMW Classic Museum), το οποίο διευθύνει η ομοσπονδία των BMW clubs ( International BMW Club). Εκεί απολαύσαμε μια τεράστια συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων παραγωγής καθώς και αγώνων, έξυπνα τοποθετημένων για να ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Ο χώρος λειτουργεί και σαν εργαστήρι αναπαλαίωσης ιστορικών αυτοκινήτων (φωτογραφίες)

Ακολούθως είχαμε μια εξαιρετική ξενάγηση από Έλληνα ξεναγό στη πόλη του Μονάχου όπου είδαμε την πλήρη όψη της πόλης.

Το βράδυ τα μέλη του Club απόλαυσαν το δείπνο τους στην ξακουστή μπυραρία HOFBRAUHAUSS του Μονάχου. (φωτογραφίες)

Η Τρίτη ήταν εξολοκλήρου αφιερωμένη στα εκθέματα της BMW.

Αρχή με την επίσκεψη μας στο μουσείο της BMW όπου ανατρέξαμε στην ένδοξη ιστορία της εταιρίας και θαυμάσαμε τα εντυπωσιακά εκθέματα. Είδαμε αυτοκίνητα από όλες τις σειρές και χρονολογίες. (φωτογραφίες)

Μετά στο BMW Welt, (στον κόσμο της BMW ) όπου ξεναγηθήκαμε σε ένα εντυπωσιακό πολυχώρο με εκθεσιακό χώρο αυτοκινήτων, με ότι πιο καινούργιο έχει να επιδείξει ο κατασκευαστής, χώρο επιδείξεων για τις μοτοσυκλέτες, καταστήματα προϊόντων BMW καθώς και τον χώρο παραδόσεων καινούργιων αυτοκινήτων. (φωτογραφίες)

Το μεσημέρι προσφέρθηκε στα μέλη φαγητό στο Μ1 εστιατόριο της BMW.

Ακολούθως αρχίσαμε την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της BMW (BMW Plant). Εκεί είδαμε χρήση της εκπληκτικής ρομποτικής τεχνολογίας, όπου 98% ενός BMW κατασκευάζεται από μηχανές που ελέγχονται από υπολογιστές. Δυστυχώς απαγορευόταν η λήψη φωτογραφιών.

30/06-1/7/2012, Ξενοδοχείο Sunguest Gardens στην Λεμεσό (φωτογραφίες)

Συνολικά 45 μέλη του club παρευρέθηκαν στο διήμερο στο Ξενοδοχείο Sunguest Gardens στην Πάφο όπου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ξεφεύγοντας για λίγο από την ρουτίνα. Το Σαββάτο βράδυ τα μέλη πήγαν στην μουσικοχορευτική ταβέρνα ‘ΚΑΝΑΤΑ’ όπου διασκέδασαν απολαμβάνοντας παράλληλα και τους εκλεκτούς μεζέδες.

29/4/2012, Σούβλα στο Αγρόκτημα “Ανδριανούλα” (φωτογραφίες)

Μεγάλο φαγοπότι σούβλας και άλλων εδεσμάτων έγινε στο αγρόκτημα «ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΛΑ» στη Ξυλοτύμπου, που ανήκει στους Αδελφούς Ανδρέου, ένας εκ των Αδελφών Ανδρέου είναι ο πατέρας του μέλους μας Ξένιου Ανδρέου. Πριν το φαγοπότι έγινε ξενάγηση στο αγρόκτημα που περιείχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να δει κάποιος: παλιά εργαλεία αγροτικής ζωής, διάφορους μηχανισμούς άντλησης και επεξεργασίας νερού, ρυάκια, άλογα & άλλα ζώα, παραδοσιακό σπίτι Αμερικάνικου και Ρουμάνικου τύπου, κλπ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 60 άτομα.

29/1/2012, 6η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Pavlo Napa στην Αγία Νάπα, έγινε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Αρκετά μέλη έκαναν διανυκτέρευση το Σάββατο βράδυ στο ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι μαζεύτηκαν την Κυριακή το πρωί. Συνολικά παρευρέθηκαν 95 άτομα.

Μεταξύ άλλων, στην συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2011, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2012. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων. Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους έφαγαν πλούσιο μπουφέ στο ξενοδοχείο, που ήταν μια προσφορά του club.