Δραστηριότητες 2013

16-17/11/2013, Boyz Stuff Show (φωτογραφίες)

Το Club μας συμμετείχε στο Boyz Stuff Show στον χώρο της κρατικής έκθεσης το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Media Trends Ltd σε συνεργασία με την ηλεκτρονική εφημερίδα Offsite Auto και περιλάμβανε πληθώρα προϊόντων που ενδιαφέρουν τους φίλους του μηχανοκίνητου χώρου, τα γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στην Κύπρο, αξεσουάρ, συνεργεία, αυτοκίνητα αγώνων.

Στη έκθεση υπήρχαν όλα τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Στο περίπτερο της Χαρ. Πιλακούτας είχαμε και εμείς τον δικό μας χώρο που μας παραχώρησε η εταιρία και είχαμε στήσει τα αυτοκίνητα μας. Είχαμε τη ευκαιρία να προβάλουμε από την μια αλλά και να ενημερώσουμε από την άλλη αρκετούς επισκέπτες για το έργο που επιτελείτε στο Club.

31/08/2013, Beach Party (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 31/08/2013 οργανώσαμε το Beach Party μας σε μια πανέμορφη και ξεχωριστή παραλία. Τα 40 και πλέον μέλη που παρευρέθηκαν απόλαυσαν το μπάνιο τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Ακολούθως απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα προσφορά από το club μας.

02/06/2013, Daytona Racing (φωτογραφίες)

Το Club μας διοργάνωσε ενδοσωματειακό αγώνα ταχύτητας στην πίστα της Daytona στο Τσέρι, στον οποίο παρευρέθηκαν 30 μέλη. Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που μας καθήλωσε στις κερκίδες της πίστας νικητής αναδείχθηκε ο Ξένιος Ανδρέου, με δεύτερο το Βασίλη Γλυκή και τρίτο τον Βαλάντη Παπαντώνη.(Δυστυχώς ο φίλτατος Πέτρος Ιωάννου, που είχε και τον καλύτερο χρόνο στα προκριματικά, λόγω κάποιας ατυχίας έμεινε πίσω στο τερματισμό) Τα έξοδα του αγώνα καθώς και το φαγητό στο τέλος του αγώνα πληρώθηκαν από το Club μας.

31/03/2013, Πορεία και εκδρομή στο Όμοδος (φωτογραφίες)

Τα 50 μέλη BMW Club που παρευρέθηκαν στην πορεία μας και την εκδρομή μας στο χωριό Όμοδος πέρασα μια ευχάριστη Κυριακή ξεφεύγοντας για λίγο από την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος μας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό φθάσαμε στο Όμοδος γύρω στις 11:30 και είχαμε μια αξέχαστη περιδιάβαση στα πλακόστρωτα του χωριού και προσκύνημα στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού. Μετά τον καφέ στα καφενεία της πλατεία και από τα απαιτούμενα ψώνια (κουλούρια αρκατένα) καταλήξαμε στο κέντρο Αμπελοθέα για το μεσημεριανό μας.

20/1/2013, 7η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Miramare στην Λεμεσό έγινε η 7η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Από τις 10:30 άρχισαν να μαζεύονται αρκετά μέλη στο ξενοδοχείο όπου το Club πρόσφερε καφέ και γλυκά. Παράλληλα με τις εγγραφές είχαμε στο χολ του ξενοδοχείου επίδειξη, από την εταιρία Λεωνίδας Πατριώτης, ειδών περιποίησης αυτοκινήτου που ενθουσίασε τα μέλη. Παρευρέθηκαν συνολικά γύρω στα 90 άτομα.

Στην συνέλευση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2012, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2013. Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.

Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.