Δραστηριότητες 2015

19/12/2015, Χριστουγεννιάτικος Χορός 2015 (φωτογραφίες)

Σε μια υπεροχή βραδιά εξελικτικέ η Χριστουγεννιάτικη έξοδος του Club μας. Σε ένα πραγματικά ωραία μουσική ταβέρνα (Πυρήνας Live Bar) με πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικό μουσικό σχήμα τα μέλη πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Το Club μας πρόσφερε στα μέλη μας και στις οικογένειες τους ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα με πλούσιο μεζέ και ζωντανή μουσική.

18/11/2015, Εγκαίνια πλήρους ανακαινισμένου εκθεσιακού χώρου BMW στην Λευκωσία (φωτογραφίες)

Μια εξαιρετική βραδιά που ετοίμασε η Χαρ.Πηλακούτας Λτδ. στις 18/11/15 στην Λευκωσία όπου έγιναν τα εγκαίνια του πλήρους ανακαινισμένου εκθεσιακού χώρου BMW.

Επίσης η βραδιά περιείχε την παρουσίαση της ολοκαίνουργιας BMW 7 Σειράς καθώς και της ολοκαίνουργιας BMW Χ1.

20/6/2015, Παραλία στη Λάρνακα (φωτογραφίες)

Το Club μας οργάνωσε συνάντηση των μελών για μπάνιο στο mare lounge bar, στην ακτή μακένζη το Σαββάτο 20/06/2015. Τα 40 και πλέον μέλη που παρευρέθηκαν απόλαυσαν το μπάνιο τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Ακολούθως απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα προσφορά από το club μας.

1/2/2015, 9η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 1/2/2015 πραγματοποιήθηκε η 9η Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus σε ένα πανέμορφο χειμερινό θέρετρο στον Αγρό, στο ξενοδοχείο το ΡΟΔΟΝ.

Από τις 10:30 άρχισαν να μαζεύονται αρκετά μέλη στο ξενοδοχείο όπου το Club πρόσφερε καφέ και γλυκά.. Παρευρέθηκαν συνολικά γύρω στα 65 άτομα.

Στην συνέλευση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2014, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2015.

Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.

Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του Club.

Θερμές ευχαριστίες στους μεγάλους υποστηρικτές μας Χαρ. Πιλακούτα, Καποδίστρια και Λεω. Πατριώτη. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι πρόσφερα δώρα για τις κληρώσεις μας.