Δραστηριότητες 2014

13/12/2014 Χριστουγεννιάτικος Χορός 2014 (φωτογραφίες)

Συνολικά 65 άτομα παρευρέθηκαν στην Ταβέρνα Σάντα Κατερίνα στη Ποταμιά για τον Χριστουγεννιάτικο Χορό του Club. Το Club κέρασε σε όλους πλούσιο Χριστουγεννιάτικο μεζέ με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Παρόλο της κακοκαιρίας ήταν μια υπέροχη βραδιά καθώς επίσης μια συνάντηση όπου τα μέλη ήρθαν οικογενειακώς και ήταν μια ωραία ευκαιρία για κουβέντα μεταξύ μελών.

9/10/2014 Παρουσίαση νέων μοντέλων, Μαρίνα Λεμεσού (φωτογραφίες)

Νέα μοντέλα, νέες προκλήσεις. Μια εξαιρετική βραδιά που ετοίμασε η Χαρ.Πηλακούτας Λτδ. στις 9/10/14 στην Μαρίνα Λεμεσού για την παρουσίαση νέων μοντέλων όπως  BMW 2 series active tourer καθώς επίσης και οι ολοκαίνουργιες BMW X3 X4 X5 X6. Έκπληξη της βραδιάς BMW i8 και Μ4.

22/6/2014 Σούβλα στο ‘’Κοινωνικό Πάρκο Ανδρέου’’ (φωτογραφίες)

Μεγάλο φαγοπότι σούβλας και άλλων εδεσμάτων έγινε στο Κοινωνικό Πάρκο Ανδρέου στη Ξυλοτύμπου, που ανήκει στους Αδελφούς Ανδρέου, ένας εκ των Αδελφών Ανδρέου είναι ο πατέρας του μέλους μας Ξένιου Ανδρέου.Πριν από το φαγοπότι έγινε ξενάγηση στο αγρόκτημα όπου περιέχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να δει κάποιος: παλιά εργαλεία αγροτικής ζωής, διάφορους μηχανισμούς άντλησης και επεξεργασίας νερού, ρυάκια, άλογα & άλλα ζώα, παραδοσιακό σπίτι αμερικάνικου τύπου καθώς επίσης και ένα μικρό εκκλησάκι του Αποστόλου Ανδρέα.

23/3/2014, Starbucks, Μall Λευκωσία (φωτογραφίες)

Το Club μας οργάνωσε συνάντηση των μελών και απογευματινό καφέ στο Starbucks στο Μall στη Λευκωσία την Κυριακή 23/03/2014.
Πέραν των 50 μελών παρευρέθηκαν στην πολύ ωραία μας συνάντηση και απόλαυσαν τους εκλεκτούς καφέδες του Starbucks,
την διεύθυνση του οποίου ευχαριστούμε και δημόσια για την προσφορά που μας έκανε.

26/1/2014, 8η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Club Sungarden στην Αγία Νάπα έγινε η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Από τις 10:30 άρχισαν να μαζεύονται αρκετά μέλη στο ξενοδοχείο όπου το Club πρόσφερε καφέ και γλυκά.. Παρευρέθηκαν συνολικά γύρω στα 85 άτομα.

Στην συνέλευση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2013, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2014. Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της.

Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.

Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.

Θερμές ευχαριστίες στους μεγάλους υποστηρικτές μας Χαρ. Πιλακούτα, Καποδίστρια και Λεω. Πατριώτη. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι πρόσφερα δώρα για τις κληρώσεις μας και την διεύθυνση του ξενοδοχείου Atlantica Club Sungarden στην Αγία Νάπα.