Δραστηριότητες 2016

17/12/2016, Χριστουγεννιάτικος Χορός 2016 (φωτογραφίες)

Σε μια υπέροχη βραδιά εξελίχτηκε η Χριστουγεννιάτικη έξοδος του Club μας. Σε μια πραγματικά ωραία μουσική ταβέρνα (ΛΥΣΗ) στην Χοιροκοιτία με πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικό μουσικό σχήμα τα μέλη πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Το Club μας πρόσφερε στα μέλη μας και στις οικογένειες τους ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα με πλούσιο μεζέ και ζωντανή μουσική. 

27/08/2016, Pool Party 2016 (φωτογραφίες)

Το Σαββάτο 27/08/2016 οργανώσαμε το Beach Party μας σε μια πανέμορφη και ξεχωριστή πισίνα στο εξοχικό ενός από τα μέλη μας στον Πρωταρά. Τα 40 και πλέον μέλη που παρευρέθηκαν απόλαυσαν το μπάνιο τους, τα παιχνίδια και το φαγοπότι τους όπου ήταν προσφορά από το club μας. 

26/06/2016, Πορεία και εκδρομή στα Λεύκαρα (φωτογραφίες)

Τα μέλη του BMW Club που παρευρέθηκαν στην πορεία μας και την εκδρομή στο χωριό Λεύκαρα πέρασαν μια ευχάριστη Κυριακή ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα. 

Φθάνοντας στο χωριό σταματήσαμε για καφεδάκι και λίγο περπάτημα στα όμορφα και γραφικά στενάκια του χωριού. 

Στην συνέχεια ακολουθήσε φαγητό στην ταβέρνα Τάκης στην Βαβατσινια. 

08/05/2016, Απογευματινός καφές στη Λάρνακα (φωτογραφίες)

Το Club μας οργάνωσε συνάντηση των μελών και απογευματινό καφέ στο cafe NEON στις φοινικούδες στην Λάρνακα την Κυριακή 08/05/2016.

Πέραν των 50 μελών παρευρέθηκαν στην πολύ ωραία μας συνάντηση και απόλαυσαν τον καφές τους.

31/1/2016, 10η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Miramare στην Λεμεσό έγινε η 10η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Από τις 10:30 άρχισαν να μαζεύονται αρκετά μέλη στο ξενοδοχείο όπου το Club πρόσφερε καφέ και γλυκά. Παράλληλα με τις εγγραφές είχαμε στο χολ του ξενοδοχείου επίδειξη, από την εταιρία Λεωνίδας Πατριώτης, ειδών περιποίησης αυτοκινήτου που ενθουσίασε τα μέλη. Παρευρέθηκαν συνολικά γύρω στα 90 άτομα.

Στην συνέλευση που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2015, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2016. Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.
Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.