Δραστηριότητες 2017

9/12/2017, Χριστουγενιάτικο Δείπνο 2017 (φωτογραφίες)

Πιστοί στην παράδοση του club μας και φέτος διοργανώσαμε ένα υπέροχο Χριστουγενιάτικο δείπνο. Στην ταβέρνα Santa Katerina στην Ποταμιά με εξαιρετικό φαγητό, τραγούδι και χορό τα μέλη πέρασαν μια υπέροχη βραδιά. Το Club μας πρόσφερε στα μέλη μας και στις οικογένειες τους ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα με πλούσιο μεζέ και ζωντανή μουσική.

29/7/2017, Beach Party 2017 (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 29/07/2017 οργανώσαμε το Beach Party μας σε μια πανέμορφη και ξεχωριστή παραλία. Τα 40 και πλέον μέλη που παρευρέθηκαν απόλαυσαν το μπάνιο τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Ακολούθως απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στο κύμα προσφορά από το club μας.

7/5/2017, Πορεία – Εκδρομή – Προσκύνημα στο Πισσούρι (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 7/5/2017 το club μας διαργάνωσε Πορεία – Εκδρομή με προσκύνημα στην εκκλησία Αγ. Σπυρίδωνα στο Πισσούρι. Τα μέλη και οι οικογένειες τους απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή μέχρι την εκκλησία με τα αυτοκίνητα τους και αφού προσκύνησαν στην εκκλησία το μεσημέρι απόλαυσαν το μεσημεριανό τους στο εστιατόριο ΑΜΠΕΛΙ στο Πισσούρι προσφορά από το club.

4/3/2017, Αιμοδοσία (φωτογραφίες)

Το Σαββάτο 4/3/17 το club μας έδωσε το παρον του στο event που διοργάνωνε το BMW Club Motorrad Riders Cyprus (https://www.bmwmotocy.org/en/) για αιμοδοσία
στους εκθεσιακους χώρους της BMW Char. Pilakoutas Ltd στην Λευκώσια. Όσα μέλοι μας μπόρουσαν υποστήριξαν αυτό το σκοπό. Γίνε και εσύ αιμοδότης.

17/2/2017, 11η Γενική Συνέλευση (φωτογραφίες)

Στο Ξενοδοχείο Atlantica Aeneas Resort & Spa στην Αγία Νάπα έγινε η 11η Ετήσια Γενική Συνέλευση του BMW Car Club Cyprus. Μέλη του club απόλαυσαν τις ανέσεις του ξενοδοχείου από το προηγούμενο βράδυ αφού διανυκτέρευσαν εκεί. Μέλη του club μαζεύτηκαν από διάφορες επαρχίες σε περιοχή της Λάρνακας και από εκεί με πορεία κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε ένα καινούριο BMW 420d Gran Coupe που ευγενικά δάνησε η εταιρία Char. Pilakoutas Ltd για να μπορέσουν τα μέλη μας να θαυμάσουν από κοντά.

Όλα τα μέλη μαζεύτηκαν γύρω στις 11:00 και μετά τον καφέ και τα γλυκά που πρόσφερε το club προχώρησαν στην συνέλευση. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες του 2016, καθώς και ιδέες για μελλοντικές δραστηριότητες για το 2017. Έγινε αναφορά στην μείωση των εσόδων του club και στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να αυξηθούν τα μέλη αλλά και για την εξεύρεση πόρων. Έγινε επίσης αναφορά στο ταξίδι που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2017 στο Μόναχο και στο εργοστάσιο της BMW. Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε σε θέματα λειτουργίας του Club, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξη στη ηγεσία για να συνεχίσει το έργο της. Στο τέλος της συνέλευσης έγινε κλήρωση δώρων.
Ακολούθως τα μέλη και οι οικογένειες τους γευμάτισαν στο πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου, που ήταν μια προσφορά του club.